Selecteer een pagina

Alle voordelen op een rij

5.500 zelfstandige staffing organisaties in Nederland. Ieder voor zich, veelal gefragmenteerd. Al dan niet op dezelfde manier. Het bestaansrecht van de recruitment branche. De arbeidsmarkt is NOOIT in balans.

De voordelen voor members van Team4recruiters op een rij:

1. Samen sta je sterk. Door zich als groep te presenteren heeft T4R Kortingen bedongen bij relevante leveranciers. Alle kortingen & voordelen bij leveranciers zijn voor de Members.

2. Alleen is maar Alleen. Regionale Events gericht op het delen van kennis, van elkaar leren, laagdrempelig & geleid door collega member in aanwezigheid van een aangesloten leverancier.

3. Gratis beschikking over actuele en relevante kennis. Juridische (inter)nationale helpdesk inclusief standaard documenten.

4. Split fee ZONDER TUSSENKOMST van Team4Recruiters. Die fantastische kandidaat of vacature is niets waard als je ze niet beiden hebt. Werk samen en verhoog je omzet.

Oftewel
1. Lagere kosten
2. Van elkaar leren
3. Relevante en actuele kennis (helpdesk en databank)
4. Hogere omzet

Per saldo, rekening houdend met de kosten van het membership, maak je meer winst, verrijk je jouw kennis en heb je als recruitment professional toegang tot de laatste ontwikkelingen in onze branche.