Selecteer een pagina

Recruiter profiel

Bedrijfsnaam:
Vincent & Lot

Contactpersoon:
Carlos Romero

Adres:
kruisstraat 3A
2312 BH Leiden

Omschrijving:

  • Werkgebied? Randstad
  • Segment? Recruitment & Commercieel
  • Niveau? MBO / HBO / WO

Overwerkt en gefrustreerd stonden ze in 2012 werkloos op straat. Beiden hadden, na zes maanden bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, hun baan als accountmanager opgezegd. Toen ik ze vorige jaar op een netwerkavond opnieuw tegenkwam, vertelde Vincent dat hij nu sales directeur is van een grote multinational, en Lot de CEO van een innovatief software bedrijf. Verbaasd heb ik ze de oren van het hoofd gevraagd. Hoe kon hun lot zo’n snelle wending nemen?

Heel relaxed en open, vertelden ze mij dat ze nu veel plezier hebben en dagelijks worden uitgedaagd; ‘ik heb geen baan meer maar een echte carrière’ zei Lot. ‘Wat is het verschil?’ vroeg ik, waarop Vincent zei; ‘Als je om vijf uur niet meer gemotiveerd bent dan heb je een baan, als je niet kan wachten om je project af te maken dan heb je een carrière’. Lot knikte instemmend en voegde er aan toe dat de meeste mensen helaas niet altijd kiezen voor een echte carrière stap.

Dat was het moment dat er bij mij een lampje ging branden. Het matchen van functievereisten en werkervaring is geen garantie voor succes. Teveel mensen nemen nog steeds genoegen met een zijwaartse stap. Niet verrassend dat sales mensen na zes maanden niet meer gemotiveerd zijn. Mijn missie was duidelijk. Een recruitment bureau starten alleen voor carrière gedreven mensen.

Vacatures recruiter

Alleen zichtbaar voor gebruikers met een account

Kandidaten recruiter

Alleen zichtbaar voor gebruikers met een account