Selecteer een pagina

Recruiter profiel

Bedrijfsnaam:
VDNK

Contactpersoon:
Ramon van Dijk

Adres:
Helperpark 304
9723 ZA Groningen

Omschrijving:

Werkgebied? Noord/Oost Nederland
Segment? Engineering, Sales & Management
Niveau? MBO/HBO

VDNK Consultancy voorziet haar talent van een passende en uitdagende functie of carrière en voorziet haar opdrachtgever van benodigd talent.
VDNK Consultancy is een bemiddelingsorganisatie in menselijk kapitaal en erop gericht om mens en organisatie te laten excelleren in haar ontwikkeling en doelen. Een partner die de mens voorziet in een werkomgeving dat bij hem of haar past, laat ontwikkelen en uitdaagt te excelleren. Voor organisaties een partner die voorziet in gekwalificeerde professionals die benodigd zijn om de organisatie haar doel te laten halen en het excellerend vermogen te versterken.
VDNK VERBINDT OPDRACHTGEVERS AAN TALENTEN
VDNK Consultancy bemiddelt tussen organisaties en professionals binnen ons netwerk. Als het gaat om het oplossen van formatie – en/of capaciteitsproblematiek biedt VDNK Consultancy voor alle vormen van vast en tijdelijk werk (maat) oplossingen. Wij denken niet in zwart-wit maar denken constructief mee om voor zowel u als onze professionals een passende oplossing te bieden. Wij geloven dat wij over grondige kennis moeten beschikken van de werkvelden van onze opdrachtgevers en professionals om de juiste verbindingen te kunnen leggen. VDNK Consultancy beschikt over een uniek hoogstaand netwerk van gekwalificeerde professionals en is daarbij in staat snel te schakelen.

Vacatures recruiter

Alleen zichtbaar voor gebruikers met een account

Kandidaten recruiter

Alleen zichtbaar voor gebruikers met een account