Selecteer een pagina

Recruiter profiel

Bedrijfsnaam:
Recruiter Friesland

Contactpersoon:
Frits Wind

Adres:
Nieuweweg 1
8463 VE Rotsterhaule

Omschrijving:

Werkgebied? Friesland
Segment? ICT, Techniek, Logistiek, Commercieel, Medisch & Bouw
Niveau? LBO, MBO, HBO

Werving & selectie, Uitzenden, Detacheren en Payrolling

Wij zijn Recruiter Friesland. U kunt ons zien als het verlengstuk van de ondernemer bij het zoeken en werven van gemotiveerde medewerkers. Elke dag zijn wij met veel passie bezig met de juiste match. Werving & selectie, uitzenden, detacheren en payrolling zitten in ons bloed. Wij hebben er een antenne voor en worden blij van iedere goede match!

Onze organisatie is groeiende en inmiddels zijn we al met vier personen. Met z’n allen zijn wij dagelijks op zoek naar de beste combinaties!
Dankzij onze lokale focus en persoonlijke benadering hebben wij in 2018 al vele kandidaten kunnen voorstellen aan onze opdrachtgevers. Door de korte lijnen kunnen deze opdrachtgevers snel in contact komen met deze kandidaten. Samen zoeken en samen vinden.

Sterke lokale focus
Wij kennen Friesland, de mentaliteit en de cultuur op ons duimpje. Als rasechte Friezen weten wij hoe belangrijk het is om medewerkers te hebben die passen bij uw bedrijf. Mensen die uw waarden ondersteunen en cultuur begrijpen. Wij kijken dan ook verder dan het CV alleen. En dat geldt voor alle takken van sport: werving & selectie, uitzenden, detachering en payrolling.

Persoonlijke benadering
Wij vinden het van essentieel belang om zowel opdrachtgever als werkzoekende goed te leren kennen. We nemen dan ook de tijd voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Pas als alle feiten helder zijn, gaan wij heel gericht op zoek naar de ultieme kandidaat. Onze jarenlange ervaring, ons grote netwerk en hoogwaardige automatisering systeem helpen ons daarbij.

Uw zorg, onze zorg
Wij zien ons zelf als verlengstuk van de ondernemer en dan in de zin dat wij zorgen voor flexibiliteit in uw personeelsbestand. Ten allen tijde kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat om piekopvang of structurele opvang. Ook alle administratieve handelingen nemen we uit handen. Kiest u voor de payrolling dan loopt u bovendien geen risico op langdurige ziektekosten. Wij ontzorgen u, zodat u verder kunt met ondernemen.
Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de pagina’s over Werving & Selectie, Uitzenden, Detachering en Payrolling.
Graag leren wij u kennen. Als u onderstaand formulier invult, dan nemen wij spoedig contact op!

Vacatures recruiter

Alleen zichtbaar voor gebruikers met een account

Kandidaten recruiter

Alleen zichtbaar voor gebruikers met een account