Selecteer een pagina
Vacature
Gezocht: Senior Electrical Engineer in de regio Rotterdam!

Senior Electrical Engineer

Techniek – Rotterdam – Geplaatst op 26-08-19
Total Split Fee

€ 7000,-

Your share

€ 3500,-

Functie omschrijving
Namens een onderneming die wereldwijd industriële automatiseringsoplossingen voor klanten in diverse sectoren levert, zijn we op zoek naar een Senior Electrical Engineer.

Met een team van 70 ervaren engineers werken ze op technisch uitdagende projecten, van de conceptfase tot aan de uitvoering van het project.

De projecten lopen uiteen van de upgrade van een complete snijlijn tot aan een automatiseringsconcept voor een offshore klant!

 

Als Senior Electrical Engineer ligt de focus met name op design en detail engineering en je start met het vertalen van klantenwensen in het hardware ontwerp.

Vervolgens ontwerp je de technische systemen en adviseer je alle betrokken partijen (klanten, sales, projectmanagers etc).

Je wordt de Senior Engineer van het team en derhalve is het ook de bedoeling om met je ervaring het team naar een hoger niveau te tillen.

 

We zijn op zoek naar Electrical Engineers met enkele jaren ervaring in een dergelijke positie en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

 

Wat is het aanbod?

  • Een contract voor onbepaalde tijd met een goed salarispakket (45.000 – 65.000euro/jaar)
  • Een prettige werkomgeving met openheid, eerlijkheid en duidelijkheid als kernpunten
  • Uitgebreide studie- en doorgroeimogelijkheden
  • Bovenal een zelfstandige functie, met de mogelijkheid om je Electrical Engineer skills te testen op projecten van A tot Z

 

Interesse om in de Industriële Automatisering als Senior Electrical Engineer aan de slag te gaan op een interne positie?!? Laat het ons weten!

< terug naar vacature overzicht